Kuka voittaa lasersodan?

Jäsenyys

Megazone on ajanvietteen lisäksi myös maailmanlaajuisesti pelattava kilpailulaji. Jäsenet ovat pelaajia, jotka haluavat viedä taitonsa kansainväliselle tasolle säännöllisen harjoittelun kautta.

Jäsenyys itsessään ei maksa mitään. Jäsenet maksavat vain todellisesta peliajasta jäseniltojen ja kurssien muodossa.

Aloita lajin harrastaminen alkeiskurssilla, niin tiedät alusta asti mitkä ovat salaisuudet nopean ja tarkan pelin, sekä isojen pistemäärien takana. Aloittaaksesi et tarvitse valmista joukkuetta vaan voit liittyä kurssille ja aloittaa harjoittelun jäsenilloissa myös yksin tai vaikka kaverin kanssa. Peliseuraa riittää ja joukkuejaot tehdään aina paikallaolevista jäsenistä.

Alkeiskurssista ilmoitetaan sähköpostitse kaikille etuasiakkaillemme uutiskirjeessä. Rekisteröidy siis etuasiakkaaksi niin saat heti tiedon kun alkeiskurssi ilmestyy kalenteriin. Kurssille ilmoittaudutaan nettiajanvarauksen kautta ja se sisältää normaalisti viisi ohjattua harjoituskertaa.

Jäsenillat ovat jäsenien omia edullisia harjoituskertoja, jolloin halli on suljettu muilta asiakkailta. Kahden tai kolmen tunnin jäsenilloissa pelataan erilaisia pelimuotoja, jotka harjoittavat ominaisuuksia kuten joukkuepeliä ja tukikohtien puolustamista. Ainoa paikka todella kehittyä pelaajana alkeiskurssin jälkeen on jäsenilloissa muiden taitavien pelaajien kanssa.

Jäsenyys

Käytämme sivustolla evästeitä varmistaaksemme sivuston toimivuuden ja saadaksemme tietoja vierailuista sivustolle. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
lisätietoja